Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 2319 692
Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00 | Σαβ: 8:00 - 20:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,00 €
Για τα 2 πρώτα κιλά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40,00 €

LAMBERTS Lactase Complex Tabs 60s

5055148411107
Παρέχει υψηλής περιεκτότητας φυσικής λακτάση,η οποία συμβάλλει σε πολλές διεργασίες του οργανισμόυ.
Σε ταμπλέτες,κατάλληλο για χορτοφάγους. Το Τεχνικό Τμήμα της Lamberts παρέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την ποσότητα της λακτόζης που περιέχεται σε διαφορετικά τρόφιμα.Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη. Μην υπερβαίνετε τις 3 ταμπλέτες ημερησίως. Αλλεργίες: Καμία Χρόνος αφομοίωσης : Λιγότερο από 30 λεπτά. Προφυλάξεις:Καμία Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.
Από 24,28 
20,65 
Κέρδος: 3,63 € (15%)
+
Άμεσα Διαθέσιμο

LAMBERTS Lactase Complex

Η Lactase(λακτάση) αποτελεί ένα απαραίτητο πεπτικό ένζυμο για την διάσπαση του σακχάρου του γάλακτος της Lactose(λακτόζη). Η λακτάση πρέπει να παράγεται από το σώμα στο λεπτό έντερο, παρ’όλα αυτά αν παραχθεί μικρή ποσότητα λακτάσης ή καθόλου λακτάση ή αν η παραγωγή μειωθεί, η λακτόζη που δεν έχει χωνευτεί, κινείται μέσα στο παχύ έντερο όπου και ζυμώνεται. Αυτό συνάγεται σε παραγωγή υδρογόνου, διοξειδίου του άνθρακα και οργανικών οξέων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κράμπες, αέρια και διάρροια.

Η δυσανεξία στη λακτόζη δεν απειλεί την καλή υγεία, παρ’όλα αυτά, μπορεί να κάνει τους ασθενείς να νιώθουν άβολα και παρ’όλο που η αποφυγή των γαλακτοκομικών προϊόντων είναι μια λύση, μπορεί να αποδειχθεί μη πρακτική καθώς μπορεί να καταλήξει σε διατροφικούς περιορισμούς.

Η ενζυμική δραστηριότητα μετράτε και εκφράζεται μέσω των μονάδων του Food Chemical Codex (FCC), το εθνικό πρότυπο για τα φυτικά ένζυμα η οποία περιγραφή είναι καλύτερη από αυτή των μιλιγκράμ, καθώς περιγράφει το επίπεδο της ενζυμικής δραστηριότητας.

Αυτό το προϊόν είναι υψηλής δραστικότητας, και μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που περιλαμβάνουν ως μονάδες μέτρησης την δραστηριότητα των ενζύμων (και όχι το βάρος).Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα για να συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Εταιρια:
Lamberts
Μορφή Προϊόντος:
  • Tabs (Ταμπλέτες)
Ποσότητα ανά Συσκευασία:
  • 60

Ανά ταμπλέτα παρέχεται :

Lactase Complex 200mg(Equivalent to 4000 FCC)

Κατάλληλο για χορτοφάγους. Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά. Δοσολογία: 1 ταμπλέτα πριν από γεύμα γαλακτοκομικών προϊόντων (λακτόζη). Το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts παρέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την ποσότητα της λακτόζης που περιέχεται σε διαφορετικά τρόφιμα. Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβαίνετε τις 3 ταμπλέτες ημερησίως. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.