Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 2319 692
Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00 | Σαβ: 8:00 - 20:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,00 €
Για τα 2 πρώτα κιλά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40,00 €
000Α906799794
Το Cellfood είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει 34 ένζυμα, 78 μέταλλα και 17 αμινοξέα.
Προμηθεύει το σώμα με οξυγόνο και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες που αποτελούν αιτία ασθενειών και γήρανσης.
Από 48,30 
32,09 
Κέρδος: 16,21 € (34%)
+
Άμεσα διαθέσιμο

Το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως συμπλήρωμα διατροφής με οξυγόνο και 129 θρεπτικά συστατικά

Το CellFood είναι το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως συμπλήρωμα διατροφής με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Η NuScience Corporation παράγει για περισσότερα από 45 χρόνια την αυθεντική φόρμουλα CELLFOOD του Everett Storey, η οποία περιέχει μέταλλα, πεπτικά και μεταβολικά ένζυμα καθώς και αμινοξέα.

Aντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες (Ισχυρό αντιοξειδωτικό)

Οι ελεύθερες ρίζες είναι άτομα ( ή ομάδες ατόμων) από τα οποία λείπει ένα ηλεκτρόνιο. Αυτά τα υψηλής δραστικότητας άτομα είναι δυνατόν να καταστούν ακόμα πιο επκύνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό όταν αντιδρούν με σημαντικές κυτταρικές δομές όπως το DNA ή και να προκαλέσουν βλάβη σε αυτές. Τα αντιοξειδωτικά είναι άμεσα υπεύθυνα για την πρόληψη της κυτταρικής βλάβης, εξουδετερώνοντας και εξαλείφοντας τις ελεύθερες ρίζες. Σε πρόσφατη μελέτη, αποδείχθηκε ότι το CellFood μειώνει την περίσσεια δράση των ελευθέρων ριζών έως και 27%.

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και την ισσοροπία του pH

Η κολλοειδής και ιοντική φόρμουλα του CellFood έχει αρνητικό φορτίο (μετρήσεις με το τεστ ZETA). Αυτό το αρνητικό φορτίο (όπως το αίμα και η λέμφος) επιτρέπει την ταχεία απορρόφηση και αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Αυτή η διαδικασία, περιέχει την δυνατότητα στο σώμα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τις τοξίνες και να εξισορροπεί το pH.

Βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων

Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη για την γενική υγεία, το Cellfood έχει γίνει πλέον το συμπλήρωμα πρώτης επιλογής για πολλούς επαγγελματίες αθλητές. Σε μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια, αποδείχθηκε ότι το Cellfood αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου (VO2 Max), αυξάνει την φεριτίνη (αποθήκευση σιδήρου), και μειώνει τη συσσώρευση του γαλακτικού οξέος (μυϊκή κόπωση).

 

Εταιρια:
A.VOGEL

Είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει 78 μέταλλα, 34 ένζυμα, και 17 αμινοξέα. Για τη παρασκευή του Cellfood χρησιμοποιείται μια τεχνολογία αυτοδιάσπασης του νερού και με αυτόν τον τρόπο η παροχή φυσικού οξυγόνου εισρέει στο σώμα σε μεγάλες ποσότητες μαζί με 129 θρεπτικές ουσίες απευθείας στα κύτταρα.

Ενήλικες: Προσθέστε 8 σταγόνες Cellfood σε ένα ποτήρι νερό ή σε χυμό, 3 φορές την ημέρα. Η δόση μπορεί να διαιρεθεί σε 12 σταγόνες το πρωί και 12 σταγόνες το βράδυ.

Αθλητές: Προσθέστε 24 σταγόνες σε 750 ml νερό και καταναλώστε το κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παιδιά άνω των 6 ετών: Προσθέστε 4 σταγόνες Cellfood σε ένα ποτήρι νερό ή σε χυμό, 2 φορές την ημέρα.