Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 2319 692
Δευ - Παρ: 8:00 - 21:00 | Σαβ: 8:00 - 20:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40,00 €
Για τα 2 πρώτα κιλά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40,00 €

Urinal Φυσικό Εκχύλισμα από Cranberries 60 μαλακές κάψουλες

8595165265323
Μοναδικός συνδυασμός καθαρών εκχυλισμάτων Nutricran και Cysticran από cranberries.
Από 26,92 
16,70 
Κέρδος: 10,22 € (38%)
+
Άμεσα διαθέσιμο

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος συνοδεύεται από πολλά δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα όπως είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, τσούξιμο, πόνος στην κοιλιακή χώρα ή πόνος στην οσφυϊκή περιοχή ή ακόμα και αίμα στα ούρα. Η συχνή και παραμελημένη λοίμωξη οδηγεί συνήθως σε χρόνια νόσο του ουροποιητικού συστήματος.

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος επηρεάζει το γενικό πληθυσμό, και ιδιαίτερα τις γυναίκες λόγω της διαφορετικής ανατομίας του γυναικείου σώματος.
Σχεδόν κάθε γυναίκα πάσχει τουλάχιστον μία φορά στη διάρκεια της ζωής της, από λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος.

  • Περιέχει ειδικά εκχυλίσματα NutriCran & Cysticran που αναστέλλουν την πρόσδεση των παθογόνων βακτηριδίων στο ουροποιητικό σύστημα και τα αποβάλλουν με την ούρηση. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια λήψη για την πρόληψη των ουρολοιμώξεων σε περιόδους αυξημένου κινδύνου και στα πρώτα συμπτώματα της ουρολοίμωξης.
  • Αποτρέπει την προσκόλληση των επιβλαβών βακτηριδίων στο ουροποιητικό και την υποτροπή των ουρολοιμώξεων εξίσου αποτελεσματικά με τα αντιβιοτικά –χωρίς τις παρενέργειες τους.
  • Σε μελέτη που έγινε για την πρόληψη των υποτροπιαζουσών ουρολοιμώξεων με trimethoprim 100 mg σε σχέση με cranberry 500mg βρέθηκε ότι η συνεχής χορήγηση trimethoprim είχε πολύ μικρό πλεονέκτημα στη πρόληψη σε σχέση με τα cranberries.
  • Τα ευρήματα δείχνουν ότι σε ουρολοιμώξεις με υποτροπές μπορεί να χορηγείται προληπτικά Urinal, επειδή δεν έχει τους κινδύνους ανάπτυξης αντοχής στα αντιβιοτικά ή της επιπλοκής της λοίμωξης με Clostoridim difficile ή μύκητες.
  • Ιδανικό για πρόληψη των ουρολοιμώξεων.
  • Ιδανικό για θεραπεία συντήρησης μετά τη θεραπεία με Urinal Forte Probio
Εταιρια:
WALMARK
Κάθε κάψουλα περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα NutriCran 200 mg και Cysticran 3,0 mg που αντιστοιχεί σε 3-4 mg proanthocyanidines.
Δοσολογία 3 κάψουλες την ημέρα (κατάλληλο και για εγκύους).